testfront

Wat wij doen

Onze diensten

 

Organiseer online uitwisselen van persoonlijke ervaringen;
als vervanging voor de weggevallen toevallige ontmoetingen bij het koffie-automaat.
Zou houdt u voeling met de onderstroom.

Samenwerken tijdens Corona

Contact houden, ‘feeling houden’, met collega’s en medewerkers was altijd redelijk simpel. Korte momenten bij de koffiemachine of toevallige ontmoetingen in de hal, lift of tijdens de lunch gaven snel inzicht in hoe de ander in haar/zijn vel zat.

Elkaar even tegen ‘het lijf lopen’ is mogelijk voor lange tijd niet meer mogelijk. Nu gaat het voornamelijk tijdens -min of meer- formele overleggen via telefoon of videoverbinding. Hierdoor missen we een stuk spontaniteit en direct persoonlijk contact. Het gevolg is dat we het risico lopen signalen te missen die belangrijk zijn voor een goed werkklimaat.

SamenwerkenTijdensCorona brengt de koffieautomaat-verhalen weer tot leven én maakt het mogelijk zwakke signalen te kunnen herkennen als niet relevant of juist zeer relevant. Het zal een fijn gevoel geven te weten dat je doorlopend een ‘pijlstok’ in de onderstroom van je afdeling hebt.

visualiseren van de onderstroom

Strategische Agile Bootcamp 

In één dag krijgt u inzicht in onderliggende patronen en problemen (de onderstroom) én welke interventies nodig zijn en gedragen worden. U leert hoe uw medewerkers feitelijk agile ervaren en wat, voor uw teams (en niet de agile coaches), cruciaal is voor succes.

Doorlopend inzicht

Sturen van de onderstroom

Het succesvol uitvoeren van een onzeker traject als een (agile) verandering in de manier van (samen)werken, vraagt meer. Het vraagt om een doorlopend inzicht.

Workshop

Succesvol omgaan met complexiteit en onzekerheid

Er wordt veel gesproken en geschreven over complexiteit en onzekerheid. Maar voor velen is het moeilijk dit in de praktijk toe te passen. In deze workshop leert op welke manier u vanuit de theorie de stap naar praktische toepassingen maakt.

Wat is

Agile Sensing

Agile Sensing; een aanpak die de onderstroom binnen Agile organisaties zichtbaar maakt. Wij zorgen voor meer betrokken medewerkers, sneller inzicht en lagere kosten.

Wie zijn wij?

Over ons

Agile Sensing is een baken voor betekenisvolle veranderingen. Wij streven dat onze klanten het ondenkbare mogelijk kunnen maken.

Mensen zijn uw belangrijkste onderdeel van de waard creatie. Uw mensen leveren uw klanten schitterende producten en diensten. Maar, het zijn ook deze mensen waaraan u vraagt zichzelf continu te verbeteren en aan te passen aan andere manieren van werken. Daarin ligt onze passie en kracht. Mensen helpen in hun kracht te komen en blijven.

De laatste updates

Nieuws

NL