Over ons

Sensing Change

Over ons

Sensing Change is een baken voor betekenisvolle veranderingen. Wij streven dat onze klanten het ondenkbare mogelijk kunnen maken.

Mensen zijn uw belangrijkste onderdeel van de waardecreatie. Uw mensen leveren uw klanten schitterende producten en diensten. Maar, het zijn ook deze mensen waaraan u vraagt zichzelf continu te verbeteren en aan te passen aan andere manieren van werken. Daarin ligt onze passie en kracht. Mensen helpen in hun kracht te komen en blijven.

Vanuit onze passie en begeleiden wij veranderingen met kleine stapjes. Doorlopend afstemmen van veranderingen en impact legt de regie daar waar de veranderkracht ligt, bij uw mensen.

Betrokken | Inzicht | Leiderschap | Openheid | Vertrouwen

Waarom?

Wij geloven dat energieke en levenslustige organisaties ontstaan waar mensen in hun kracht komen en we geloven dat mensen in hun kracht komen als de onderstroom continu zichtbaar en werkbaar is. Wij geloven dat openheid resulteert in inzicht en dat inzicht op grond van openheid leidt tot een duurzaam (financieel) resultaat.

Hoe?

We creëren weer vertrouwen tussen de uitvoeringslaag en de beslissingslaag doordat we mensen anoniem betrekken in de besluitvorming. We zorgen ervoor dat informatie vrijer stroomt, waardoor effectiever gestuurd kan worden in een agile transitie.

Wat?

Sensing Change; een tool die de onderstroom binnen organisaties zichtbaar maakt.
Wij zorgen voor meer betrokken medewerkers, sneller inzicht en lagere kosten.

NL